מדריך לבחירת מכון אורטופדי
אבחון והתאמת מדרסים אורטופדים
מדריך לבחירת מכון אורטופדי
לפני בחירת פודיאטר אבחון והתאמת מדרסים אורטופדים, חשוב לקחת בחשבון מספר היבטים מרכזיים שיסייעו להבטיח תוצאות מיטביות ונוחות מאורתוטיקה שלך.
מדרסים במבצע, 2 זוגות לפי מידת גבס בהתאמה אישית (1 + 1 חינם)
מדרסים במבצע: מדרסים לפי מידת גבס + בדיקה ממוחשבת + בדיקה בסריקת לייזר תלת מימד
זוג ראשון ליום יום וזוג שני לפעילות ספורטיבית
אחד לספורט ואחד ליום יום | 1 + 1 על כל סוגי המדרסים | בדיקה בסריקת לייזר תלת מימד חינם | בכפוף לתקנון המבצע ט.ל.ח
מבצע מטורף במחיר שאסור לפספס!!! קניה ישירה מהיצרן לצרכן ללא פערי תיווך ועמלות מיותרות. תוצרת של אריאל קומפורט ®
להדפסת קופון וקבלת הנחה לחץ כאן:
1) מוניטין וניסיון של המוסד: אחד ההיבטים החשובים ביותר הוא המוניטין והניסיון של המכון האורטופדי. חקור וקרא ביקורות של מרפאות ואנשי מקצוע כדי לגלות את הכישורים והניסיון שלהם.
2) הסמכת מומחים: לפני הביקור במוסד יש לוודא שיש ברשותם רישיון ותעודות המאשרות את כישוריהם. מומחים מנוסים יספקו אבחון מדויק יותר והתאמה איכותית של מדרסים.
3) טכנולוגיות וציוד: כמו כן, חשוב לברר באילו טכנולוגיות וציוד משתמשים במוסד לאבחון וייצור מדרסים אורטופדיים. ציוד מודרני יכול לשפר משמעותית את הדיוק והיעילות של התהליך.
4) גישה פרטנית: יש לוודא שהמוסד מציע גישה פרטנית לכל מטופל. לכל אדם יש צרכים ייחודיים, ויש ליצור מדרסים כך שיתאימו לכפות הרגליים האישיות שלכם.
5) עלות ושירותים: לא פחות חשוב להעריך את עלות השירותים ולבדוק אילו שירותים נוספים כלולים בתהליך האבחון והתאמת המדרסים. השווה מחירים במפעלים שונים, אך אל תשכח להתחשב במוניטין שלהם ובאיכות השירותים הניתנים.
אבחון והתאמת מדרסים אורטופדים:
הם מהווים שלב חשוב בתהליך של הבטחת הנוחות והיעילות של הטיפול.
השלב הראשון – אבחון, כולל בדיקה ולימוד של כף הרגל של המטופל על מנת לקבוע את תכונותיה האנטומיות, וכן את הביומכניקה של ההליכה. לשם אבחון והתאמת מדרסים אורטופדים יכולים המומחים להשתמש בשיטות שונות כמו ניתוח כף הרגל בתנוחות סטטיות ודינמיות, מדידת לחץ על הסוליה, לימוד הליכה על במות מיוחדות וכו'.
על סמך תוצאות האבחון נקבעים צרכיו האישיים של המטופל ומפותחת תוכנית להתאמת המדרסים. אבחון והתאמת מדרסים אורטופדים כוללת מספר שלבים. ראשית, המדרסים מיוצרים תוך התחשבות בכל הנתונים המתקבלים. לאחר מכן מומחים בודקים את המדרסים בתנאי הליכה אמיתיים כדי להבטיח התאמה ופונקציונליות נאותים.
לאחר נקודה זו, ייתכן שיידרשו התאמות נוספות כדי להשיג תוצאות מיטביות. זה עשוי לכלול שינוי בגובה הקשת, לחץ על נקודות מסוימות בכף הרגל והתאמה לסוגי נעליים שונים. מומחים שמים לב גם לתחושות ולמשוב של המטופל על מנת לקחת בחשבון את העדפותיו וצרכיו האישיים.
חשוב להבין כי אבחון והתאמת מדרסים אורטופדים הינו תהליך אינדיבידואלי ורב שלבי הדורש התייחסות קפדנית וידע מקצועי. מדרסים שנבחרו ומותאמים כהלכה עוזרים לשפר את הביומכניקה של כף הרגל, להפחית את הלחץ על המפרקים והשרירים, ולמנוע כאבים ופציעות.