סוגי מדרסים ומתי להשתמש בהם
בעיות בכפות הרגליים, הגב והיציבה יכולות להפחית משמעותית את איכות החיים. עם זאת, יש פתרון פשוט ויעיל – מדרסים אורטופדיים.
סוגי מדרסים ומתי להשתמש בהם
הם יכולים לחולל ניסים אמיתיים על ידי תיקון הביומכניקה של הגוף והפגת מתחים מאזורים בעייתיים. אבל סוגי מדרסים ומתי להשתמש בהם? במאמר זה נבחן את מגוון מוצרי האורתוטיקה והמצבים בהם הם שימושיים ביותר.
מדרסים במבצע, 2 זוגות לפי מידת גבס בהתאמה אישית (1 + 1 חינם)
מדרסים במבצע: מדרסים לפי מידת גבס + בדיקה ממוחשבת + בדיקה בסריקת לייזר תלת מימד
זוג ראשון ליום יום וזוג שני לפעילות ספורטיבית
אחד לספורט ואחד ליום יום | 1 + 1 על כל סוגי המדרסים | בדיקה בסריקת לייזר תלת מימד חינם | בכפוף לתקנון המבצע ט.ל.ח
מבצע מטורף במחיר שאסור לפספס!!! קניה ישירה מהיצרן לצרכן ללא פערי תיווך ועמלות מיותרות. תוצרת של אריאל קומפורט ®
להדפסת קופון וקבלת הנחה לחץ כאן:
1) סוגי מדרסים ומתי להשתמש בהם לפי חומר וקשיחות
– מדרסים חצי גמישים: עשויים מקצף בצפיפות בינונית או מחומרי קצף כגון לטקס או גומי קצף. מספקים תמיכה רכה לכף הרגל וספיגת זעזועים מתונה. משמש לצורות מתונות של רגליים שטוחות, למניעה והקלה.
– מדרסים חצי קשיחים: דגמים אלו עשויים משילוב של חומרים אלסטיים וקשיחים כמו שעם או תרמופלסטי. הם מקבעים את כף הרגל בצורה מאובטחת, אבל באותו זמן יש גמישות מסוימת. משמש לכפות רגליים שטוחות בינוניות, עיוותים ואחרי פציעות.
– מדרסים קשים: עשויים מפחמן, פוליפרופילן או פולימרים קשים אחרים. לספק חוסר תנועה ותמיכה מקסימלית לכף הרגל בצורות קשות של רגליים שטוחות, לאחר ניתוחים ופציעות חמורות. לעתים קרובות עשוי בנפרד מצוות שחקנים.
2) סוגי מדרסים ומתי להשתמש בהם לפי ייעוד
– מדרסים מונעים: דגמים קלים מחומרים אלסטיים רכים עם צלעות מתקקשות. המטרה היא למנוע התפתחות של רגליים שטוחות, עייפות וכאבים. מתאים ללבישה לטווח ארוך בכל נעליים.
– מדרסים לפריקה: מצוידים בחתכים מיוחדים ובגלילים לפיזור מחדש של העומס. נקבע לאחר פציעות, עבור דלקת פרקים וארתרוזיס כדי להקל על האזורים הפגועים. לספק קיבוע וייצוב של כף הרגל.
– מדרסים מתקנים: יש להם תכונות אורטופדיות בולטות – יכולת לשנות את זווית הנטייה ומיקום כף הרגל. משמש לתיקון עיוותים ברגליים שטוחות, תנוחת valgus/varus. עשוי לפי מידות אישיות.
– מדרסים לסוכרתיים: דגמים מיוחדים למטופלים עם תסמונת כף הרגל הסוכרתית. הם מגנים מפני היווצרות פצעים ופצעי שינה, ומחלקים מחדש את העומס מאזורים בעייתיים. עשוי מחומרים קוטלי חיידקים רכים.
3) סוגי מדרסים ומתי להשתמש בהם למניעה
מניעה תמיד עדיפה על ריפוי. ומדרסים הם עוזרים הכרחיים כאן. אוזניות קלות משקל, גמישות ונושמות הן אידיאליות עבור אנשים שמבלים זמן רב על הרגליים. העיצוב הגמיש שלהם עוקב אחר הצורה האנטומית של כף הרגל לנוחות מירבית.
מודלים כאלה עושים עבודה מצוינת במניעת:
– רגליים שטוחות בשלבים ההתחלתיים, במיוחד בילדים.
– התפתחות עיוותים בבוהן ומיקום לא נכון של כפות הרגליים.
– עייפות וכאב לאחר פעילות גופנית ממושכת.
– היווצרות שפשופים, יבלות ותירס.
מדרסים מונעים זמינים באופן נרחב ללא מרשם. הן נוחות לשימוש הן בנעלי קז'ואל והן בנעלי עבודה/ספורט.
4) סוגי מדרסים ומתי להשתמש בהם: התאוששות מפציעות
קטגוריה נפרדת של מדרסים אורטופדיים מיועדת לשיקום מהיר ויעיל לאחר פגיעות חמורות במערכת השרירים והשלד – שברים, נקעים, נקעים.
סוגי מדרסים ומתי להשתמש בהם המוצרים המיוחדים הבאים:
– במהלך תקופת ההחלמה לאחר כל פציעות בגפיים התחתונות.
– ככלי עזר בשיקום לאחר החלפת מפרקים.
– למניעת סיבוכים ושמירה על זרימת דם מיטבית לאחר הניתוח.
– למדרסים לפריקה יש עיצוב של גזרות, תעלות ובליטות מתחשבות. זה מאפשר לך להסיר את העומס המרבי מהאזורים הפגועים ובו זמנית לספק ייצוב וקיבוע של הגפה.
סוגי מדרסים ומתי להשתמש בהם – הבחירה היא אינדיבידואלית לכל מקרה ותלויה בתמונה הקלינית, במידת העיוות ובציפיות המטופל. מוצרים שנבחרו נכון יכולים לשנות לחלוטין את איכות החיים!